Support Coaches!

Op SupportCoaches.nl vind je video’s van de beste vakmensen in de meest uiteenlopende beroepen. Zij vertellen je over hun grote passie en geven je concrete tips over je toekomstige loopbaan. Welke opleiding moet je bijvoorbeeld volgen als je een eigen bedrijf wil starten? Hoe kom je aan een baan als hovenier? En waar letten werkgevers op als ze iemand aannemen? Met de tips van onze Support Coaches word je klaargestoomd voor een succesvolle carriere.

Hoe werkt het?

Om de video’s van de verschillende beroepen te zien, ga je naar het segment dat jouw interesse heeft. Klik je bijvoorbeeld op de categorie Horeca, Toerisme & Voeding, dan maak je kennis met Kok Joris Bijdendijk en met Gastheer Bram Kosterink. Ga je vervolgens naar de pagina van Gastheer Bram Kosterink, dan zie je drie video’s van deze vakman. In de eerste video vertelt Bram je over zijn passie voor het gastheerschap. De andere twee video’s bieden je concrete tips, zodat ook jij aan de slag kunt als gastheer! Al kijkend kom je er zo achter of een bepaald beroep bij jouw past en wat er voor nodig is om dit vak uit te oefenen.

Heb je een vraag voor een Support Coach die je tegen bent gekomen op onze pagina en zou je graag met diegene in contact komen? Stuur dan een email naar info@supportcoaches.nl.